Μια διαφορετική συναυλία από τους Απόφοιτους Ιωνιδείου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ύστερα από δύο χρόνια απόστασης και αποστασιοποίησης εξαιτίας του COVID- 19 ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά μας καλεί να «ξανανταμώσουμε» μελωδικά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε μια ξεχωριστή συναυλία!

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, με αρωγούς τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Αλέξανδρου Χαλάψη, τον συναπόφοιτο- μεταξύ των άλλων- σολίστ Νίκο Ξανθούλη, και τον συναπόφοιτο Κώστα Γανωσέλη στην ενορχήστρωση, μας προσκαλούν το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 – και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε μία διαφορετική συναυλία.

Ένα μουσικό ταξίδι σε τραγούδια που αγαπήσαμε, σε μελωδίες του Πειραιά αλλά και σε ήχους και ακούσματα άλλων χωρών και πολιτισμών που συντρόφεψαν και συντροφεύουν τις σημαντικές μας στιγμές.

Μία διαφορετική συνάντηση των αποφοίτων και φίλων του Συνδέσμου Αποφοίτων και της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά για να υποδεχθούμε με έναν χαρούμενο και αισιόδοξο τρόπο το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πρόεδρος των Αποφοίτων της Ιωνιδείου Καθηγητής κ. Στάθης Ευσταθόπουλος δήλωσε στο Piraeus Press:

«Η συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μια καλή ευκαιρία να ξανανταμώσουμε όλοι στην πόλη της καρδιάς μας, την πόλη των μαθητικών μας χρόνων. 

Καλή και χρήσιμη η τεχνολογία και οι εξ αποστάσεως τηλεδιασκέψεις.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να τα πούμε από κοντά.

Σας διαβεβαιώνω και επιστημονικά, ότι η δια ζώσης επικοινωνία είναι αναντικατάστατη!

Για αυτό να μη λείψει κανείς το Σάββατο 25 Ιουνίου από τη συναυλία του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου!»


Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους !