Φωτιά στο ΣΕΦ: Καταστράφηκαν 20 τόνοι σεντόνια και κουβέρτες που είχαν συγκεντρωθεί για την Ουκρανία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε αποθήκη του ΣΕΦ, σε χώρο που φυλάσσονταν είδη ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στη θύρα Ω Θαλάσσης του ΣΕΦ από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα της Πυροσβεστικής και η κατάσβεση διήρκεσε περισσότερες από 2 ώρες, καθώς υπήρχαν αρκετά ρούχα τα οποία είχαν τυλιχθεί στις φλόγες, με τους πυροσβέστες να τη θέτουν υπό έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από τη φωτιά καταστράφηκε μεγάλο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας που είχε συγκεντρωθεί για να αποσταλεί στην εμπόλεμη Ουκρανία. Ωστόσο, οι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν ένα μέρος από τις παλέτες με ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Η φωτιά κατέστρεψε «20 τόνους σεντόνια και κουβέρτες», σύμφωνα με τους διοργανωτές της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία. Ευτυχώς τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα τρόφιμα δεν έπαθαν ζημιά, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Irina Bortnyk, επικεφαλής της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ευσταθόπουλος για ΑΟ Καραβά: «Μαζί γράψαμε ιστορία στη Γ’ Εθνική… Συνεχίζουμε!»

Λιμάνι Πειραιά: 5χρονη στο νερό χωρίς τις αισθήσεις της – Νοσηλεύεται στην εντατική