Ο Δολοφόνος της Αγραφιώτου ξαναχτύπησε στον Πειραιά!

Τρομοκρατημένη η κοινωνία του Πειραιά, καθώς η ΕΛΑΣ συνδέει επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες με την υπόθεση Αγραφιώτου!

Νέος κύκλος ερευνών ξεκινά για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν μπει τρεις νέες σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές της Αττικής.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν ο δράστης να είναι ο μανιακός δολοφόνος που σκότωσε την 69χρονη Αγραφιώτου με φρικιαστικό τρόπο στο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ένα συγκεκριμένο περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Κλεισθένους στο κέντρο του Πειραιά συγκεντρώνει το απόλυτο ενδιαφέρον των έμπειρων Αστυνομικών λόγω των ιδιαίτερων κινήσεων του δράστη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τέσσερις ημέρες, βραδινές ώρες, μια κοπέλα 26 ετών περπατούσε ανυποψίαστη στην οδό Κλεισθένους όταν της επιτέθηκε από πίσω ένας άγνωστος άνδρας και προσπάθησε να την ρίξει στο έδαφος.

Αμέσως μόλις βρέθηκε η 26χρονη στο έδαφος, ο επίδοξος βιαστής (που μιλούσε καλά ελληνικά) προσπάθησε να την σύρει από τα πόδια σε κοντινό απόμερο σημείο, ενώ παράλληλα έκανε κινήσεις για να της κατεβάσει τα ρούχα.

Η κοπέλα παρά το πρώτο σοκ κατάφερε να επιστρατεύσει την ψυχραιμία της, να βάλει τις φωνές και παράλληλα να αντισταθεί στης προθέσεις του επίδοξου βιαστή.

Λόγω της αντίδρασής της αλλά και επειδή έβαλε τις φωνές, η 26χρονη κοπέλα κατάφερε να σωθεί από τον βιαστή, καθώς περαστικοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει στο σκοτεινό απόμερο σημείο, με αποτέλεσμα ο άγνωστος επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ: Νέες επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Αθήνα – Επέστρεψε ο μανιακός δολοφόνος της Αγραφιώτου;