Πειραιάς: Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους, ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά τιμά στο πρόσωπο της γυναίκας, τη μητέρα, την αδερφή, τη σύζυγο, την κόρη, τη γιαγιά, την εργαζόμενη, τη νοικοκυρά, την αθλήτρια, την πολιτικό, την αγωνίστρια.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας και σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις Notos Galleries και Hondos Center του Πειραιά, η ΚΟ.Δ.Ε.Π. δώρισε σε 51 γυναίκες, σετ επώνυμων καλλυντικών και σετ προσωπικής υγιεινής, σε μια άκρως συμβολική κίνηση, που αναδεικνύει την ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση προς το γυναικείο φύλο.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε: 

«Πολύ ορθά εδώ και δεκαετίες, η παγκόσμια κοινότητα έχει ορίσει την 8η του μηνός Μαρτίου ως μέρα τιμής προς το γυναικείο φύλο.

Όμως εμείς, εορτάζουμε και πρέπει να εορτάζουμε καθημερινά τη γυναικεία παρουσία στη ζωή μας!

Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Με την αγάπη, το σεβασμό, την εκτίμηση, την προσοχή μας τόσο στις ίδιες τις γυναίκες όσο και στο πολυδιάστατο έργο τους.

Η γυναίκα αποτελεί τον πυρήνα της ύπαρξής μας, γύρω από τον οποίο κινείται όλο το φάσμα της ανθρώπινης ζωής.

Αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο της γυναίκας επιχειρήσαμε να αναδείξουμε σήμερα με τη συμβολική δράση διανομής καλλυντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής σε 51 Πειραιώτισσες, με τη στήριξη των επιχειρήσεων Notos Galleries και Hondos Center, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους.»