ΚΟΔΕΠ: Διαδικτυακή ημερίδα για πρόληψη & αντιμετώπιση καρκίνου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δράσεις ενημέρωσης για τον Καρκίνο από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα για τον Καρκίνο, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».
Την ίδια μέρα, σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό για τον καρκίνο, σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Χαιρετισμό στη διαδικτυακή ημερίδα θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας εκ μέρους του Δήμου Πειραιά, ο Διοικητής και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ.κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης και Σαράντος Ευσταθόπουλος αντίστοιχα εκ μέρους του Νοσοκομείου Μεταξά.
Χαιρετισμοί και ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από πλήθος έγκριτων επιστημόνων και εκπροσώπων εθελοντικών οργανώσεων, με μακρά πείρα στους τομείς της πρόληψης και της αντιμετώπισης του καρκίνου, καθώς και της διαχείρισης ασθενών που υποβάλλονται στις απαιτούμενες θεραπείες.

Η διαδικτυακή ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. από την επίσημη σελίδα της ΚΟ.Δ.Ε.Π. στο Facebook, όπου θα μπορεί ο καθένας να απευθύνει ερωτήματα προς τους ειδικούς μέσω live σχολιασμού.

Πρόγραμμα ημερίδας: