Δωρεές στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά από σούπερ μάρκετ «Κρητικός» & «Μασούτης» και από Εκδόσεις «Πεδίον»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πολυσχιδές κοινωνικό έργο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μετά το πέρας των εορτών.
Νέες δωρεές από τα σούπερ μάρκετ «Κρητικός» και «Μασούτης» ήδη βρίσκονται στις αποθήκες της ΚΟ.Δ.Ε.Π. καθώς και βιβλία από τις εκδόσεις «Πεδίον».
Πιο συγκεκριμένα, τα δυο μεγάλα ελληνικά σούπερ μάρκετ δώρισαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π., ενώ οι Εκδόσεις «Πεδίον» δώρισαν 250 παιδικά βιβλία και βιβλία δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε σχετικά:
«Οι νέες δωρεές που υποδεχθήκαμε στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., έρχονται να προστεθούν στις εκατοντάδες δωρεές πολιτών και επιχειρήσεων, που αποκλειστικό σκοπό έχουν τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας, οι οποίοι ωφελούνται από τα προγράμματα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.
Η καθολική εμπιστοσύνη που απολαμβάνει το έργο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και η οποία μεταφράζεται σε πλήθος δωρεών, μας δίνει τη δυνατότητα να καλύπτουμε το συντριπτικό ποσοστό των αναγκών που προκύπτουν, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Την ίδια ώρα όμως δυστυχώς οι ανάγκες αυτές ολοένα και πληθαίνουν, για αυτό και η δική μας προσπάθεια συνεχίζεται ακατάπαυστα, ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας που να στερείται των βασικών αγαθών.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα ελληνικά σούπερ μάρκετ «Μασούτης» & «Κρητικός», αλλά και τις εκδόσεις «Πεδίον» για τις δωρεές τους, έχοντας την πεποίθηση ότι θα λειτουργήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους ως κινητήριοι μοχλοί για την δραστηριοποίηση κι άλλων μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προς την κατεύθυνση της κοινωνικής προσφοράς.»