Δωρεάν πρόσβαση στο πάρκο των Ξωτικών (Πλατεία Αλεξάνδρας) για όλα τα ωφελούμενα παιδιά της ΚΟΔΕΠ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά εξασφάλισε 900 δωρεάν προσκλήσεις στο Πάρκο των Ξωτικών για όλα τα ωφελούμενα παιδιά της

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σημαίνουν εκτός από αγάπη, οικογενειακό τραπέζι και σπιτική θαλπωρή, παιχνίδι και «μαγικές» εικόνες για όλα τα παιδιά!

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της βιωματικής εμπειρίας του πνεύματος των Χριστουγέννων για τα παιδιά, εξασφάλισε 900 δωρεάν προσκλήσεις για το μοναδικό Πάρκο των Ξωτικών που βρίσκεται στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Οι προκλήσεις έχουν ήδη διανεμηθεί στις ωφελούμενες οικογένειες της ΚΟ.Δ.Ε.Π., ενώ δόθηκαν και 100 προσκλήσεις στην Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο καλός Ποιμήν» που εδράζεται στα Καμίνια του Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά δήλωσε:

«Και φέτος τα Χριστούγεννα δε θα μείνει ούτε ένα παιδί του Πειραιά χωρίς ελεύθερη πρόσβαση στα χριστουγεννιάτικα δρώμενα της πόλης.

Μεταφέρουμε το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλα τα σπίτια των ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. λαμβάνοντας την καλύτερη ανταμοιβή, που δεν είναι άλλη από τα τεράστια παιδικά χαμόγελα!

Αυτά τα χαμόγελα που συμβολίζουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς κοινωνικές ανισότητες και με ίσες ευκαιρίες για όλους.»