Πειραιάς: Δεν ενεπλάκη το ΤΡΑΜ στο τροχαίο ατύχημα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ μετά το ρεπορτάζ του Piraeus Press περί εμπλοκής του ΤΡΑΜ σε τροχαίο ατύχημα στη γέφυρα της Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 07.12.2021, τοπικά Μέσα ενημέρωσης του Πειραιά μετέδωσαν την είδηση πως συρμός του τραμ ενεπλάκη σε τροχαίοατύχημα κατά την διάρκεια μιας εκ των τελευταίων δοκιμών πριν την «πρεμιέρα» που θα γίνει την Τετάρτη, 08.12.2021.

Λίγες ώρες μετά, «η ΣΤΑ.ΣΥ. διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση περί εμπλοκής συρμού του Τραμ σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. αυτοκίνητο στον Πειραιά, που αναρτήθηκε και αναπαράχθηκε από ιστοσελίδες».

Αυτό αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει τα εξής: «Το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε μπρος από την στάση «Λαμπράκη» του Τραμ επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά, προκλήθηκε, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Ο εικονιζόμενος, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, συρμός του Τραμ, ακινητοποιήθηκε πριν τη στάση και ανέμενε έως ότου επιχειρήσουν δυνάμεις της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν στο σημείο».