«Κόκκινη νύχτα» στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιάς «ντύνεται» στα κόκκινα και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις!

Στην «Κόκκινη Νύχτα», τα καταστήματα του Πειραιά θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, με πολλές ελκυστικές προσφορές και  ειδικές εκπτώσεις, ενώ από νωρίς το απόγευμα τους δρόμους του Πειραιά  θα κατακλείσουν ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις στο Εμπορικό Κέντρο.

Επιπλέον, μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το βράδυ, μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη μας περιμένει στο Πασαλιμάνι!

Στόχος του Δήμου Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης είναι να μεταδώσει το μήνυμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την πόλη, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης μας!

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, Διεύθυνση Επικοινωνίας – Destination Piraeus, ΟΠΑΝ, Β’  Δημοτική Κοινότητα

Με την ευγενική υποστήριξη: Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, LIBRO CORO, ANGEL Dance School

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα στον Πειραιά: Πρόγραμμα εκδηλώσεων σε κέντρο και γειτονιές