Άγιος Νικόλαος: Καμία εμπλοκή της καντίνας στο επεισόδιο της Κυριακής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε σημερινό ρεπορτάζ του Piraeus Press, αναφέρθηκε εκ παραδρομής ότι το περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ δυο ανδρών εκ των οποίων ο ένας τράβηξε όπλο, συνέβη έξω από την καντίνα στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ουδεμία εμπλοκή της εν λόγω καντίνας ή του προσωπικού της υπήρξε στο συγκεκριμένο συμβάν.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην ευρύτερη περιοχή απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο Πειραιά, και πιο συγκεκριμένα στην πύλη των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών (παραδίπλα από το Λιμεναρχείο Πειραιά).

Επειδή κατανοούμε ότι βιώνουμε δύσκολες εποχές - ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες - ξεκαθαρίζουμε για να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία, ότι ουδεμία πρόθεση υπήρξε να πληγεί το κύρος ή η φήμη της επιχείρησης που στεγάζεται στην περιοχή και η οποία είναι γεγονός ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει «χτίσει» τη δική της πελατεία, προφανώς λόγω των γεύσεων και της ποιότητας των προϊόντων που χρησιμοποιεί.

Από την άλλη μεριά, επειδή στην εν λόγω περιοχή έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν περιστατικά βίας, θα πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούν οι τοπικές αρχές, προκειμένου να διασφαλίσουν την τάξη και την ηρεμία, ειδικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους άνδρες της ΕΛΑΣ για την άμεση επέμβαση.