Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: ”Το ΜΕΤΡΟ θα φτάσει στον Πειραιά το…”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αντί να απολογείται ζητώντας έστω και μια συγγνώμη από τους χιλιάδες Πειραιώτες πολίτες και τους εκατοντάδες Πειραιώτες επιχειρηματίες για την ταλαιπωρία και την οικονομική καταστροφή τους αντίστοιχα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Θεόδωρος Παπαδόπουλος, προχωρά σε ''εκτιμήσεις'' για το πότε θα φτάσει το ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά!

Αν μη τι άλλο προκλητικός εμφανίστηκε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά 90,4 ο κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αρκέστηκε σε εκτιμήσεις για το πότε θα έχουμε ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά!

Κοινώς, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα! Αυτό πρέπει να γνωρίζουμε οι Δημότες και οι Επιχειρηματίες του Πειραιά.

Και ενώ οι αρχικοί σχεδιασμοί ''έφερναν'' το ΜΕΤΡΟ στο μεγάλο λιμάνι το 2017, σύμφωνα με τις ''εκτιμήσεις'' του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, θα πρέπει ο Πειραιά ο να περιμένει τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα, έως το 2020!

Και το ξαναγράφουμε για να γίνει κατανοητό, πρόκειται περί εκτίμησης ενός ανθρώπου, ο οποίος βέβαια τυχαίνει να είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ!

ΥΓ: Εμείς αναμένουμε ακόμα την παρέμβαση της Δικαιοσύνης η οποία θα πρέπει κάποια στιγμή να εξετάσει το γεγονός της ανεξέλεγκτης καταστροφής της πόλης και της οικονομικής καταστροφής δεκάδων επιχειρηματιών λόγω των έργων τα οποία όπως φαίνεται δεν ακολουθούν κανένα χρονοδιάγραμμα!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ:

«Η πορεία των έργων εξελίσσεται κανονικά και με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Τα προβλήματα που είχαν αναδυθεί στο παρελθόν έχουν επιλυθεί. Προφανώς, πρόκειται για ένα δύσκολο έργο, από τεχνικής άποψης.

Πρόσφατα είχαμε συναντήσει πρόβλημα με τα μεγάλα έγκοιλα στην περιοχή των Μανιάτικων τα οποία έπρεπε να αντιμετωπιστούν και υπήρξε μια καθυστέρηση στη διάνοιξη της σήραγγας. Όσον αφορά στην κατασκευή του Μετρό στο σταθμό Πειραιά είχαμε να αντιμετωπίσουμε την φύση του εδάφους και την μετακίνηση του σταθμού από το σημείο που θα κατασκευαζόταν αρχικά, καθώς από κάτω περνούσε ένας πολύ μεγάλος αγωγός της ΕΥΔΑΠ ο οποίος ήταν μη-καταγεγραμμένος και έτσι ο σταθμός μετατοπίστηκε.

Οι καθυστερήσεις, όμως, έχουν τελειώσει και οι εργασίες στο σταθμό του Πειραιά με βάση τις τεχνικές δυσκολίες προχωρούν ικανοποιητικά και, θα έλεγα μάλιστα, σε 24ωρη βάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΟΜΒΑ: Το ΜΕΤΡΟ του Πειραιά ΔΕΝ πιάνει λιμάνι!