ΠΑΕ Ολυμπιακός & «Συνένωσις» Στηρίζουν 300 Οικογένειες του Πειραιά κάθε μήνα μέσω της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάθε μήνα ΠΑΕ Ολυμπιακός και Συνένωσις παρέχουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής μέσω της ΚΟΔΕΠ, σε 300 οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Πειραιά 

Το συστηματικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που συντελείται στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, έχει πλέον καταγραφεί ανεξίτηλα στη συνείδηση των Πειραιωτών.

Η εμβέλεια αυτού του σημαντικού έργου έχει σημειώσει κατακόρυφη αύξηση τα τελευταία χρόνια και ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτό, είναι η έμπρακτη και διαχρονική στήριξη σημαντικών επιχειρηματιών, φορέων, ενώσεων και οργανισμών.

Με πρωταγωνιστές τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Ένωση Εφοπλιστών Πειραιά, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του μεγάλου λιμανιού υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα δημοτικά επισιτιστικά προγράμματα της χώρας.

Έτσι λοιπόν, και για τον μήνα Δεκέμβριο, όπως κάθε μήνα άλλωστε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», προσέφεραν τρόφιμα μακρά διαρκείας και προϊόντα προσωπικής υγιεινής για 300 οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Πειραιά!

Ενώ παράλληλα, μέσα από κοινωνικές δράσεις και χορηγίες εξακολουθούν να παρέχονται είδη πρώτης ανάγκης σε καταγεγραμμένους άπορους δημότες ή κατοίκους του Δήμου Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε σε σχετική του δήλωση κατά την παραλαβή της δωρεάς:

«Καθώς εισερχόμαστε στον μήνα των Χριστουγέννων και προετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της νέας χρονιάς, είμαστε ιδιαίτερα χα ρούμενοι που χάρη στην προσφορά του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» των Ελλήνων Εφοπλιστών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ξανά ως ΚΟ.Δ.Ε.Π., όλα τα αναγκαία αγαθά, σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες οικογένειες του Πειραιά, ώστε να βιώσουν όπως αρμόζει και φέτος το κλίμα των εορτών.

Ο Πειραιάς είναι η πόλη του φιλότιμου και της ανθρωπιάς!

Για αυτό και αισθανόμαστε έμφυτη την υποχρέωση να στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας, στους μοναχικούς και απομονωμένους συνανθρώπους μας, στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ειδικά τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, αλλά και καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Αυτό δε θα ήταν εφικτό χωρίς την καθοριστική συμβολή των μεγάλων δωρητών μας, των μεγάλων ευεργετών, των ανθρώπων της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, μεταξύ των οποίων διακρίνονται ο Πειραιώτης Εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και το σύνολο των Ελλήνων Εφοπλιστών, που μέσω της Ένωσής τους συνδράμει σημαντικά την προσπάθειά μας.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και για τα εκατοντάδες χαμόγελα που χαρίζουν κάθε μήνα στα πρόσωπα των συμπολιτών μας που έχουν πραγματικά ανάγκη τη στήριξή μας.»