Φοίβος Πειραιά: Νέο ΔΣ και νέος Πρόεδρος ο Τάσος Δημακάκος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο μορφωτικός – φυσιολατρικός- κοινωνικός σύλλογος Πειραιά ΦΟΙΒΟΣ, στις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο του 2021 μέσω εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος ο Αναστάσιος Δημακάκος, Γραμματέας ο Εμμανουήλ Βούρος, Έφορος  Σκάκι ο Γεώργιος Παναγόπουλος.

Δήλωση του Προέδρου κ. Δημακάκου:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να υπηρετώ το ΦΟΙΒΟ από τη θέση του Προέδρου. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη σημαντική προσφορά τους στο σύλλογο έως τώρα. Παράλληλα, καλωσορίζοντας τα νέα μέλη του ΔΣ, θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για τις υψηλές τους ικανότητες αλλά και για το ήθος που διακρίνει την κάθε μία και κάθε έναν από τους συμβούλους.

Το νέο ΔΣ καλείται να φέρει εις πέρας το έργο που ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση θέτοντας συγκεκριμένους στόχους αλλά και να βάλει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Γνώμονας της προσπάθειας μας θα είναι η προσφορά, οι αξίες και το ήθος που έχει επιδείξει ο ΦΟΙΒΟΣ από την ίδρυση του, το 1954, πολυδιάστατος όπως πάντα και δραστήριος σε ζητήματα κοινωνικά, αθλητικά και πολιτιστικά στην πόλη του Πειραιά.

Ανάμεσα στα νέα μέλη του ΔΣ, ο Στάθης Ευσταθόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής ομοσπονδίας, Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Αντιπρόεδρος του ΕΑΠ,Πρόεδρος αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής . Ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, Συνθέτης, έχει συνεργαστεί με  τους: Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Λιδάκη, Μπάμπη Στόκα, Σωκράτη Μάλαμα, Μελίνα Κανά και πολλούς άλλους. Η Γεωργία Νικολοπούλου, τ. Πρόεδρος του ΣΥΔΚΝΑ (Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής).

Θα είναι χαρά μας, ενωμένοι οι Πειραιώτες και Πειραιώτισσες, να αφήσουμε ένα νέο, σύγχρονο αποτύπωμα στην ιστορική πορεία του συλλόγου!

Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στα μέλη της νέας διοίκησης.»

Μ.Φ.Κ.Σ. Φοίβος Πειραιά

Πρόεδρος        Αναστάσιος Δημακάκος          6986017953

Γραμματέας     Εμμανουήλ  Βούρος               6983521737

Έφορος Σκάκι Γεώργιος Παναγόπουλος        6948808604

URL Ιστότοπου: http://foivospeiraia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Κιθαιρώνος 12

Πόλη Πειραιάς

Περιοχή Καμίνια

Τ.Κ.18540

Σταθερό Τηλέφωνο  2104135387

Κινητό Τηλέφωνο    6948808604

Λίγα στιγμιότυπα από τις αρχαιρεσίες του ΦΟΙΒΟΥ Πειραιά (Φοίβος Πειραιά) της 17/10/2021!