Το ΤΡΑΜ του Πειραιά ξεκινά δρομολόγια… επιτέλους! Πότε έρχεται το ΜΕΤΡΟ;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δείτε τι ανέφερε ο Υφυπουργός Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης για ΤΡΑΜ και ΜΕΤΡΟ Πειραιά

ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έγινε το θαύμα με καθυστέρηση 5-6 ετών… αλλά έγινε!

Το ΤΡΑΜ πιάνει Λιμάνι μετά από πολυετείς καθυστερήσεις και παλινοδίες των ανευθενοϋπεύθυνων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και των εργολάβων που ανέλαβαν το έργο.

Τα έργα του ΤΡΑΜ προκάλεσαν τεράστια ζημιά στον εμπορικό ιστό του κέντρου, καθώς έμοιαζαν σαν το γεφύρι της Άρτας που δεν ολοκληρωνόταν ποτέ, βυθίζοντας την αγορά - σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση - όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Καμία ευθύνη δεν έχει αποδοθεί μέχρι σήμερα για τις πολυετείς καθυστερήσεις και τις ζημιές που προκλήθηκαν στο κέντρο της πόλης, αλλά τουλάχιστον, θα προλάβουμε εν ζωή τη λειτουργία του ΤΡΑΜ στον Πειραιά… κάτι είναι και αυτό!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υφυπουργού Μεταφορών Γιώργου Καραγιάννη, ενός εκ των πλέον σοβαρών και αποτελεσματικών στελεχών της Κυβέρνησης, το ΤΡΑΜ τίθεται σε λειτουργία εντός του προσεχούς Οκτωβρίου, ενώ θα προηγηθούν κάποια δοκιμαστικά δρομολόγια.

Αναφερόμενος στο Μετρό στον Πειραιά είπε ότι οι συρμοί θα φτάσουν στο Λιμάνι το καλοκαίρι του 2022.

«Έχουμε παραδώσει τους τρεις σταθμούς και απομένουν άλλοι τρεις ώστε η διαδρομή Πειραιάς – Αεροδρόμιο να γίνεται σε 50’. Ό, τι λέμε το πραγματοποιούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης.