Θανατηφόρο τροχαίο για γνωστό επιχειρηματία του Πειραιά – Έπεσε στον γκρεμό με το ΙΧ του (τελευταία ενημέρωση)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νεότερη ενημέρωση: Ο οδηγός  δεν υπέστη εγκεφαλικό σύμφωνα με ενημέρωση του υιού Ψαρράκου - Σε καλή σταθερή κατάσταση η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία

Την τελευταία του πνοή, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων, στην επαρχιακή οδό Φτέρης – Αιγίου στην Αχαϊα, άφησε ο 77χρονος Θεόδωρος Ψαρράκος, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας φωτιστικών που εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά.

Για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα που κατά την πτώση ανετράπη, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον υποπυραγό Γιάννη Κυριακόπουλο. Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε περίπου στις 11.00 χθες το πρωί (09-09-2021), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι με προορισμό το Αίγιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του.

Ο επιχειρηματίας πατέρας τριών παιδιών, διέμενε μόνιμα στον Πειραιά. Διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Πυργάκι, όπου επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, που πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που μετέφερε στο Piraeus Press ο υιός του εκλιπόντος Αθανάσιος Ψαρράκος, αναφέρεται ότι:

«…ο πατέρας μας έχασε τις αισθήσεις του και έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Η νεκροψία έδειξε ότι υπήρχε φυσιολογική λειτουργία και στην καρδιά του, στον εγκέφαλο του αλλά και στους πνεύμονες του.

Και η αιτία θανάτου ήταν το δυστύχημα.

Ουσιαστικά κακώσεις σε αυχένα και σε θώρακα.

Η μητέρα μας, βρίσκεται σε καλή σταθερή κατάσταση, αλλά πρέπει να ανναρώσει στο νοσοκομείο από τα τραύματα της