Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός: Υποτροφίες για Φροντιστήριο Α’ & Β’ Λυκείου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλος Διαγωνισμός του Piraeus Press σε συνεργασία με τον καταξιωμένο εκπαιδευτικό οργανισμό ΣΠΟΥΔΗ στον Πειραιά.

Δυο τυχεροί, θα κερδίσουν υποτροφίες για την Α’ και Β’ Λυκείου!

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ, με σημαντική παρουσία στη φροντιστηριακή εκπαίδευσηαπό το 1983, παρέχει τις υπηρεσίες του και στην πόλη του Πειραιά και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης προσφέρει, για έβδομη συνεχή χρονιά, δύο (2) υποτροφίες σε μαθητές της Β΄ και Α΄ Λυκείου στα δίδακτρα της χειμερινής περιόδου για το σχολικό έτος 2021-2022.

1 Υποτροφία 100% για μαθητή/-τρια που θα φοιτήσει στη Β΄ Λυκείου

1 Υποτροφία 50% για μαθητή/-τρια που θα φοιτήσει στην Α΄ Λυκείου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Για να διεκδικήσετε την Υποτροφία που σας ενδιαφέρει επικοινωνείτε στο τηλ. 2104190171 και ηλεκτρονικά στο [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΠΟΥΔΗ θεμελιώνει τη λειτουργία του στις παρακάτω βασικές αρχές:

Εκπαιδευτικά υψηλοί στόχοι

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε μαθητής είναι προσωπικότητα μοναδική και μπορεί να αξιοποιήσει τις δεξιότητές του στο κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον με την ανάλογη μαθησιακή και παιδαγωγική προσέγγιση. Οι μαθητές του φροντιστηρίου μας ενισχύονται, ώστε να θέτουν υψηλούς στόχους και να αγωνίζονται συστηματικά και πειθαρχημένα να τους πετύχουν.

Ουσιαστική αφομοίωση της ύλης

Η διδακτική ώρα αξιοποιείται ώστε οι μαθητές να εξασκηθούν στην εμπέδωση της ύλης ανά μάθημα, η οποία ενισχύεται από σειρά εβδομαδιαίων εργασιών που σε συνδυασμό με προγραμματισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης και την έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης συμβάλλουν στην ουσιαστική αφομοίωσή της.

Άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό

Οι συνεργάτες – καθηγητές είναι όλοι επιμορφωμένοι και απόλυτα καταρτισμένοι στο γνωστικό αντικείμενο – μάθημα της ειδικότητάςτους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στις υψηλών απαιτήσεων εκπαιδευτικές ανάγκες.

Η συνέπεια στην εκπλήρωση των αρχών μας και ο σεβασμός σε σας και τους στόχους σας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του κοινού σκοπού μας.

Χιλιάδες επιστήμονες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υπήρξαν μαθητές του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΣΠΟΥΔΗ.