ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έρχονται μονοδρομήσεις, αντιστροφή κατεύθυνσης, νέες λεωφορειολωρίδες, τροποποιήσεις γραμμών τρόλεϊ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά παρουσιάστηκε παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, το τελικό σχέδιο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Πειραιά, από τον Διευθυντή Έργων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Βασίλειο Σπυράκο. Η μελέτη που σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. περνά στο στάδιο της υλοποίησης άμεσα!

Στη μελέτη περιέχονται μονοδρομήσεις κεντρικών αρτηριών, δημιουργία νέων λεωφορειολωρίδων, όπως επίσης και τροποποιήσεις γραμμών του τρόλεϊ.


Όσα γνωρίζαμε για την οδική κυκλοφορία στον Πειραιά φαίνεται πως σύντομα θα χρειαστεί να τα ξεχάσουμε, καθώς έρχονται τα πάνω κάτω με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες υπόσχονται σημαντική βελτίωση του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο μεγάλο λιμάνι.

Όλες οι αλλαγές είναι εναρμονισμένες με το νέο χάρτη ΜΜΜ που δημιουργείται στον Πειραιά, με τον ερχομό τόσο του ΤΡΑΜ όσο και του ΜΕΤΡΟ έως το 2017.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ

Σημειώνουμε ότι το έργο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων καλύπτεται οικονομικά εξ' ολοκλήρου από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., ύστερα από σχετικό αίτημα που είχε εξαρχής καταθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, γλιτώνοντας το Δήμο Πειραιά από δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ