Πυρόπληκτοι: Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας συντονίζει το εθελοντικό «κίνημα» του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μέρα νύχτα, καθημερινές και ΣΚ, στα γραφεία της ΚΟΔΕΠ ο Πρόεδρος Γιάννης Βοϊδονικόλας

- Μεγάλη η εθελοντική προσφορά των Πειραιωτών

- Συνεχής προσέλευση δωρεών για τους πυροσβέστες και τους πυρόπληκτους

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και το Piraeus Press σε ρεπορτάζ του σχετικά με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες και τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, κατευθύνεται στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ζωσιμαδών.

Στην πρώτη γραμμή οι εργαζόμενοι της ΚΟΔΕΠ που ταξινομούν τις δωρεές απλών πολιτών και επιχειρήσεων του Πειραιά.

Μαζί τους και ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο οποίος όπως μας αναφέρουν οι συνεργάτες του δεν έχει φύγει λεπτό από τα γραφεία τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ παραλαβής και διανομής των ειδών πρώτης ανάγκης.

Η αποθήκη της ΚΟΔΕΠ γεμίζει και αδειάζει συνέχεια, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι και την Τρίτη 10 Αυγούστου 8:00 - 15:00.

Το κλίμα είναι συναισθηματικά φορτισμένο, όπως άλλωστε είμαστε όλοι μας φορτισμένος συναισθηματικά τις τελευταίες ημέρες λόγω των τραγικών γεγονότων.

Ζητήσαμε όμως από τον κ. Βοϊδονικόλα να μας κάνει μια δήλωση, εκείνος αποκρίθηκε:

«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Είναι ώρα για πράξεις!

Θέλω μόνο να αναφέρετε ότι οι Πειραιώτες για ακόμη μια φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην αλυσίδα αλληλεγγύης και προσφοράς προς το δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς!»