Ανάπλαση Μικρολίμανου – Αντιδράσεις επιχειρηματιών: «Έχουμε φάει πολύ παραμύθι» – Νέο μαγαζί για Αντιδήμαρχο Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης του Μικρολίμανου

- Εξαντλήθηκε η υπομονή των επιχειρηματιών εστίασης στο Μικρολίμανο

- Νέο μαγαζί ανοίγει στην περιοχή εν ενεργεία Αντιδήμαρχος του Πειραιά

Μετά από μια 10ετία οικονομικής κρίσης και 2 χρόνια πανδημίας, οι αντοχές και τα αποθέματα υπομονής των επιχειρηματιών της περιοχής φαίνεται πως εξαντλούνται.

Πληροφορίες του Piraeus Press κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια των επιχειρηματιών εστίασης του Μικρολίμανου, που βλέπουν τα έργα να μην ολοκληρώνονται στην ώρα τους!

Καθυστερήσεις στο έργο, κλειστοί χώροι πάρκινγκ, μέτρα για την πανδημία και… ένα νέο μαγαζί από εν ενεργεία Αντιδήμαρχο του Πειραιά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχουν πυροδοτήσει το κλίμα στο Μικρολίμανο!

«Εμείς βάλαμε πλάτη σε όλα και αυτοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί» ανέφερε επιχειρηματίας της περιοχής στο Piraeus Press, ενώ άλλος ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης δήλωσε σχετικά με τη φημολογία για νέα επιχείρηση από εν ενεργεία Αντιδημάρχου Πειραιά: «Εάν εσείς το θεωρείτε ηθικό εγώ πάω πάσο».

Κερασάκι στην τούρτα η ανάρτηση ενός εκ των πλέον έμπειρων επιχειρηματιών εστίασης και διασκέδασης του Πειραιά, με πολυετή παρουσία στο Μικρολίμανο, του Πέτρου Γεωργόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στον εμπαιγμό που έχουν υποστεί οι επιχειρηματίες του Μικρολίμανου.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γεωργόπουλου, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε εκατοντάδες αντιδράσεις υποστήριξης: