ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σαν το γεφύρι της Άρτας τα έργα στην Αγία Τρίαδα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία σε ολόκληρο τον Πειραιά και ειδικώς στην πλατεία της Αγίας Τριάδας από τα έργα της ΜΕΤΡΟ ΑΕ για το ΤΡΑΜ !
 
Ένα έργο που φαντάζει σαν άλλο γεφύρι της Άρτας και ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια οδηγούς και πεζούς στο μεγάλο λιμάνι... Και που δυστυχώς θα τους ταλαιπωρεί για αρκετό καιρό ακόμα όπως φαίνεται.
 
Ακόμα μια χαρακτηριστική περίπτωση, τα έργα στις λεωφόρους Βασιλέως Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Αγίας Τριάδας, αλλά και η ανακατασκευή της ίδιας της πλατείας!
 
Και μιλάμε για τον Μητροπολητικό Ναό του Πειραιά!
 
"Ράβε ξήλωνε" εδώ και μήνες από τα συνεργεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που έχουν αναλάβει την ανακατασκευή της πλατείας ("που να μην αναλάμβαναν ποτε" μας είπε ένας σημαντικός Πειραιώτης)...
 
Βάζουν πλακάκια, βγάζουν πλακάκια, βάζουν κάγκελα, βγάζουν κάγκελα... Το μαρτύριο των περαστικών από τα χώματα και την ηχορύπανση δεν περιγράφεται.
 
Και βέβαια, πιο "τυχεροί" όσοι είχαν προγραμματίσει κάποιο μυστήριο όπως γάμο ή βάφτιση.
 
Αλήθεια, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ θα μας δείξει ποτέ το τελικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης-ολοκλήρωσης των έργων του ΜΕΤΡΟ και του ΤΡΑΜ στον Πειραιά;
 
Και μετά από αυτό θα θέλαμε και μια μελέτη με το πόσα εκατομμύρια κόστισε στον Πειραιά και την αγορά του αυτή η χαοτική κατάσταση (δίχως αρχή και τέλος) που επικρατεί στο μεγάλο λιμάνι χειμώνα καλοκαίρι (οπότε και η κίνηση αυξάνεται ραγδαία λόγω των ταξιδιωτών με τα πλοία της γραμμής).
 
Αρχικά ας λάβουμε μια πιο απλή απάντηση, με το πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα στην πλατεία της Αγίας Τρίαδας...