ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η πρωτοβουλία Καψοκόλη για την επαναλειτουργία και το ευχαριστώ των μικροπωλητών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρωτοβουλία το Αντιδημάρχου Πειραιά Γρηγόρη Καψοκόλη για να επαναλειτουργήσει η Κυριακάτικη Αγορά

Στην οικονομική καταστροφή έχουν οδηγηθεί οι μικροπωλητές της Κυριακάτικης Αγοράς του Πειραιά, που παραμένουν κλειστοί εδώ και μήνες.

Τις ανησυχίες τους αφουγκράζεται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καψοκόλης, ο οποίος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες το τελευταίο διάστημα προκειμένου να επαναλειτουργήσει άμεσα η Κυριακάτικη Αγορά του Πειραιά.

Μάλιστα, το Σωματείο Μικροπωλητών Αττικής εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία ευχαριστούν τον κ. Καψοκόλη για το αμέριστο και διαχρονικό ενδιαφέρον σχετικά με τα ζητήματα του κλάδου τους.

Ανακοίνωση Σωματείου Μικροπωλητών Αττικής

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Καψοκόλη Γρηγόρη και εκφράζοντας τα προβλήματα του κλάδου μάς και με πρωτοβουλία δική του μας έκλεισε ραντεβού με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφαδου. Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα .Μετά από επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Γ.Γραμματέα κ. Σταμπουλίδη κατάλαβε και κατανόησε τα προβλήματα του κλάδου μάς .Υποσχέθηκε ότι τις πρώτες μέρες μετά το Πάσχα θα ανοίξουν την Κυριακάτικη Αγορά.Το Δ.Σ. του Σωματείου Μικροπωλητών Αττικής ευχαριστεί κ. Κατσαφαδο για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξε για μας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Καψοκόλη Γρηγόρη που είναι πάντα στο πλευρό μάς και προσπαθεί να δώσει λύσεις σταν προβλήματα μάς.