Βραβεύτηκαν οι πυροσβέστες που έσωσαν ενοίκους και βρέφος από την φλεγόμενη πολυκατοικία στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το «ευχαριστώ» της Πολιτείας προς τους πυροσβέστες, οι οποίοι διέσωσαν εννέα πολίτες και ένα βρέφος τριών μηνών, από πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στην πολυκατοικία που διαμένουν στον Πειραιά, απηύθυνε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

AdTech Ad

Πράξεις όπως αυτή έχουν καταξιώσει το Πυροσβεστικό Σώμα για την προσφορά τους στον Ελληνικό λαό, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος εξήρε την αυτοθυσία, που επέδειξαν οι πυροσβέστες. Πρόκειται για μια δύσκολη επέμβαση της Πυροσβεστικής έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πολυκατοικία στον Πειραιά. Κατά την επιχείρηση απεγκλωβιστήκαν εννέα ένοικοι, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος τρεισήμισι μηνών.

 

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Επιπυραγό Πέτρο Αλάμαρα, στον Δόκιμο Ανθυποπυραγό Λάζαρο Λαζαρίδη, στον Πυροσβέστη Χρήστο Κέλμαλης, στον Πυροσβέστη Ιωάννη Γερακουλάκο και στον Πυροσβέστη Μιχαήλ Γρηγοράκο.

 

Παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, ο Συντονιστής Υποστήριξης Α.Π.Σ. Υποστράτηγος Σωτήριος Τερζούδης και ο Διοικητής της Π.Υ. Πειραιά Αρχιπυραγός Διονύσιος Κουτσούκος.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

[g_youtube v="pJKgTjPcNi4"]

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συγκλονιστικές εικόνες από τη διάσωση του βρέφους! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΦΩΤΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σοκαριστικές εικόνες από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των ενοίκων (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Θρίλερ με τον απεγκλωβισμό των ενοίκων - Πληροφορίες για τραυματίες

ΦΩΤΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αποκλειστικά βίντεο από τη φλεγόμενη πολυκατοικία!

ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ από τη μεγάλη φωτιά στον Πειραιά!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΔΙΑΣΩΣΗ γυναίκας μέσα από τις φλόγες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την μεγάλη φωτιά στο κέντρο του Πειραιά!