ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ Αντιδήμαρχου Πειραιά σε πεζοδρόμιο (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενώ το θέμα της παράνομης στάσης και στάθμευσης έχει επανέλθει στην επικαιρότητα για τα καλά, λόγω των ιδιαίτερων δυσκολιών στις μετακινήσεις των ΙΧ ειδικά στο κέντρο του Πειραιά, η καταγγελία για το παράνομο παρκάρισμα του Αντιδημάρχου Πειραιά Νίκου Αμοργιανού, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από καταγγελίες που φτάνουν στην Piraeus Press για το ίδιο θέμα.

Με την έναρξη των εργασιών στα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ, το ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό στο κέντρο του Πειραιά, επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο!

Και ενώ οι φωνές διαμαρτυρίας οδηγών ΙΧ αλλά και πεζών γίνονται ολοένα και εντονότερες, ιδίως δε προς εκείνους που καταπατούν τους νόμους αγνοώντας επιδεικτικά τους συμπολίτες τους και παρανομούν συστηματικά, ένα ξεχωριστό κακό παράδειγμα έρχεται να προστεθεί στη μακρά αυτή λίστα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για το ΙΧ του Αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πειραιά Νίκο Αμοργιανό, ο οποίος αγνοώντας προκλητικά νόμους και συνδημότες του, παρκάρει παράνομα επί του πεζοδρομίου έξω από το γκαράζ του Δήμου Πειραιά στο "γιαπί της Ραλλείου".

Για "πρωτοχρονιάτικη πρόκληση" έκανε λόγο ο φίλος αναγνώστης Χ.Κ. που μας απέστειλε το φωτογραφικό υλικό, μιας και το περιστατικό έλαβε τόπο το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

"Ανήμερα πρωτοχρονιάς, οι δρόμοι άδειοι, 5 μέτρα από το δημοτικό γκαράζ στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι αντιδήμαρχοι Πειραιά, τι ήταν αυτό που έκανε τον Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίκο Αμοργιανό να παρκάρει προκλητικά πάνω στο πεζοδρόμιο;"... Αναρωτιέται ο φίλος αναγνώστης Χ.Κ.

Και εμείς λέμε, αν οι αιρετοί άρχοντες της πόλης δε δίνουν το καλό παράδειγμα, τι περιμένουμε να κάνουν οι δημότες και επισκέπτες οδηγοί του Πειραιά;

Πρωτίστως όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μην επιδεικνύουν αλαζονεία προκαλώντας το κοινό αίσθημα.







@ Υπενθυμίζουμε ότι σε αντίστοιχη περίπτωση, είχε πάει σε αιρετό άρχοντα της συμπρωτεύουσας η κλήση αναδρομικά στο σπίτι του... Καθώς η ΕΛΑΣ πήρε σαν αποδεικτικό σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα μεγάλου καναλιού, που παρουσίαζε τον αιρετό άρχοντα να οδηγεί δίκυκλο χωρίς κράνος!

@ Οι πινακίδες, δεν αφαιρέθηκαν σκοπίμως καθώς πρόκειται για το όχημα ενός αιρετού άρχοντα, παράνομα παρκαρισμένου σε δημόσιο χώρο... προς χρήση κάθε αρμόδιας δημόσιας αρχής!

Διαβάστε επίσης: