Ο Ολυμπιακός ανέλαβε την ανακαίνιση του πολυχώρου «Κωσταράκος»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ανακαινίστηκε ο πολυχώρος «Κωσταράκος» στα Καμίνια με τη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακού

- Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΠΑΝ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΠΑΕ Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο αίτημα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ) για την ανακαίνιση του πολιτιστικού πολυχώρου «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια.

Ο ΟΠΑΝ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την έμπρακτη ανταπόκρισή τους και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 16/3, ο πολιτιστικός πολυχώρος «Κωσταράκος»  βρίσκεται ξανά στη διάθεση των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΑΝ:

«Ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα και έμπρακτα, αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του πολυχώρου “Κωσταράκος”, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα σημείο της πόλης μας που έχει ιδιαίτερη ανάγκη».

Λίγα λόγια για το χώρο

Οι παλιές αποθήκες της εταιρείας ACHAIA CLAUSS επί των οδών Θήρας και Μαντινείας, εξου και η πρώην ονομασία του κτηρίου μετατράπηκαν επί δημαρχίας του αείμνηστου Γιάννη Παπασπύρου σε έναν όμορφο πολιτιστικό χώρο 150 θέσεων όπου δίνονται παραστάσεις, διαλέξεις, κ.λ.π.

Στις 20 Ιουλίου του 2006 επί δημαρχίας Χρήστου Αγραπίδη μετονομάστηκε σε Κώστας Κωσταράκος προς τιμήν του πρώην Αντιδημάρχου πολιτισμού και Προέδρου της Δ.Ε.Π.Α.Π. Κώστα Κωσταράκου που έφυγε από τη ζωή στις 26/03/1999.