ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Δωρεά Καψοκόλη 2.500 μάσκες στο Τζάνειο – Το ευχαριστώ Γουζούαση & Βλαχάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Αντιδήμαρχο Πειραιά Γρηγόρη Καψοκόλη

- Δώρισε από το υστέρημά του 2.500 μάσκες στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά

- Παράδειγμα ατομικής και συλλογικής υπευθυνότητας προς μίμηση 

- Το ευχαριστώ Γουζούαση και Βλαχάκου

Το περίσσευμα της αγάπης του προς τον συνάνθρωπο απέδειξε για ακόμη μια φορά ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γρηγόρης Καψοκόλης, προβαίνοντας σε μια πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς εκείνους που δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό στην πρώτη γραμμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Καψοκόλης με ατομική του πρωτοβουλία, δώρισε σήμερα 2.500 μάσκες (απλές χειρουργικές μιας χρήσης και υφασμάτινες) στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, προκειμένου να βάλει και εκείνος ένα μικρό λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν εργαζόμενοι και διοίκηση του Δημόσιου Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Πειραιά.

Τον κ. Καψοκόλη υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου και επιφανής Πειραιώτης φαρμακοποιός Ηλίας Γουζούασης, καθώς και ο διακεκριμένος Πειραιώτης Διευθυντής Χειρουργικής και τ. Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος.

Οι δυο άντρες ευχαρίστησαν τον κ. Καψοκόλη για την ευαισθησία που τον διακρίνει, ενώ ο κ. Βλάχακος προχώρησε και στην εξής ανάρτηση στο Facebook:

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Καψοκόλη, αν και αρχικά δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, μας ανέφερε λακωνικά τα εξής:

«Πιστεύω πως σε αυτές τις δύσκολες μέρες είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για μα συνδράμω την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων , που δίνουν καθημερινά την μεγάλη μάχη για όλους εμάς. Παρέδωσα σήμερα στον διοικητή του Τζανείου Νοσοκομείου τον κ. Γουζούαση Ηλία και στον διευθυντή της χειρουργικής κ. Νικόλαο Βλαχάκο, υφασμάτινες και χειρουργικές μάσκες για την προστασία του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του νοσοκομείου».