ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ: «Δικαιωμένοι από την πανηγυρική αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δικαίωση για τον πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά όλων των εποχών Βαγγέλη Μαρινάκη

- Δείτε την ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» μετά την αθωωτική απόφαση 

Σε πανηγυρικό κλίμα υποδέχτηκε ο Πειραιάς την αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει στοχοποιηθεί όσο λίγοι Έλληνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πειραιάς είναι η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο διακεκριμένος Έλληνας Εφοπλιστής και ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο μεγάλο λιμάνι, όπως μάρτυρα άλλωστε και το ρεκόρ ψήφων όλων των εποχών που κατέγραψε ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

«Η ενορχηστρωμένη σκευωρία που είχε στηθεί τα τελευταία περίπου 7 χρόνια με μοναδικό στόχο να πλήξει τον ηγέτη του Ολυμπιακού και πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η χθεσινή εμφατική ομόφωνη οριστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος όλο αυτό το μεγάλο διάστημα δέχθηκε ανηλεή πόλεμο με κάθε είδους μεθοδεύσεις, με ψέματα και τόνους λάσπης.

Το ίδιο χρονικό διάστημα ο ίδιος, έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένοντας την τελική της απόφαση, όχι μόνο παρέμενε πάντα όρθιος, αλλά συνέχιζε να επιτυγχάνει σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» αισθάνεται δικαιωμένος από την πανηγυρική αθώωση του κ. Μαρινάκη και για το γεγονός ότι οι προσπάθειές όλων όσοι επιχείρησαν να τον στοχοποιήσουν, έπεσαν στο κενό. Επίσης εκφράζουμε την βεβαιότητα μας ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την ενορχηστρωμένη προσπάθεια δεν θα έχουν καν την αξιοπρέπεια να ζητήσουν συγγνώμη.
Είμαστε υπερήφανοι που ο κ. Μαρινάκης συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με τον ίδιο δυναμισμό και το ίδιο πάθος την προσπάθεια μας, για να γίνει ο Πειραιάς, μια πόλη-νικητής»!