ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η γιορτή στη Στέγη ο Καλός Ποιμήν


Μέσα σε ένα κλίμα θαλπωρής και δυνατών συναισθημάτων, έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των 18 παιδιών που φιλοξενούνται στη Στέγη ο Καλός Ποιμήν της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, που εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και βρίσκεται στα Καμίνια του Πειραιά.

Τα παιδιά συγκίνησαν με το θεατρικό έργο, τα τραγούδια και τα ποιήματα που παρουσίασαν. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπλέτσα – Αρναούτη στην ομιλία της, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, δωρητές και εθελοντές που συμβάλουν στην αναμόρφωση της Στέγης και τη λειτουργία της, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια και γενναιοδωρία το κατά δύναμιν, ενώ κάλεσε και άλλους να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα αλληλεγγύης.   

Παρόντες στη γιορτή ήταν:
O Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Χρήστου εκπροσωπώντας τον κ. Σγουρό, ο Διοικητής του «Μεταξά» κ. Νίκος Βλαχάκος, ο Διοικητής του «Τζανείου» κ. Χρ. Παπαχρήστος, Εκπρόσωπος του Δήμου  Ασπροπύργου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Εφετών και Εφέτες Πειραιά, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος και Κωνσταντίνος Διαβολάκης.