Δημήτρης Καρύδης: «Με ποσοστό 88% ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του 2021 από το Δημοτικό Συμβούλιο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη πλειοψηφία ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά για το 2021.
Σύμφωνα με δημοσίευση του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά, Δημήτρη Καρύδη, το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου ψηφίστηκε με 88% πλειοψηφία.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας, που περιλαμβάνει όλα τα έργα που θα προχωρήσουν το 2021, ψηφίστηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, που άγγιξε το 88% των δυνάμεων των Δημοτικών Παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.
Μετά από ουσιαστική συζήτηση, προτάσεις, συγκλίσεις και συναινέσεις, ενωμένοι προχωράμε μπροστά με την συμβολή τόσο της  παράταξης «Πειραιάς- Πόλη Πρότυπο», του Νίκου Βλαχάκου, όσο και της παράταξης «Πειραιάς για όλους» του Νίκου Μπελαβίλα.
Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, για να υλοποιήσουμε την δέσμευση, που έχουμε αναλάβει με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη απέναντι σε όλους τους πολίτες, να αλλάξουμε τον Πειραιά.
Συνεχίζουμε με δύναμη και σκληρή δουλειά την μεγάλη προσπάθεια, για να κάνουμε τον Πειραιά μια ανθρώπινη, βιώσιμη, σύγχρονη και οικονομικά ισχυρή πόλη ,με σεβασμό στο περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα για όλες τις γειτονιές και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: