Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού – Ενωμένοι Δήμος Πειραιά, ΑγκαλιάΖΩ και Μονάδα Μαστού Νοσοκομείου Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Στα ροζ το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του μαστού

- Ο Δήμος Πειραιά, ο όμιλος ΑγκαλιαΖω και η Μονάδα Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ ενωμένοι στη δράση ενημέρωσης για την έγκαιρη πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, φωταγωγήθηκε χθες το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Με το σύνθημα «Βάλε τα ροζ» ο Δήμος Πειραιά, ο Όμιλος ΑγκαλιάΖΩ και το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, έστειλαν το μήνυμα ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές και είναι η καλύτερη θεραπεία.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, η Αντιδήμαρχος Πειραιά, Ανδριάνα Ζαρακέλη, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Σταυρούλα Αντωνάκου καθώς και νέες γυναίκες από τους χώρους της πολιτικής, της επιστήμης, της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και του πολιτισμού μοίρασαν ροζ κορδέλες και ενημερωτικά έντυπα του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ για τον καρκίνο του μαστού.

Στην εθελοντική ενημέρωση παρευρέθηκε και η Υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη. 

Η Αντιδήμαρχος Πειραιά, Ανδριάνα Ζαρακέλη μέσω ανάρτησής της στο facebook, δήλωσε: 

«Αφιερωμένη στις γυναίκες που δοκιμάζονται καθημερινά μέσα από τον αγώνα τους, αλλά και σε όλες όσες βγήκαν νικήτριες απο τη μεγάλη μάχη. Μέσα από σειρά ενημερωτικών δράσεων ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον

"ΑγκαλιάΖΩ" - Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου

και τη Μονάδα Μαστού του Ε.Α.Ν.Π. «Μεταξά», τίμησε την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού και όλες τις γυναίκες-μαχήτριες που δοκιμάζονται καθημερινά από τη νόσο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη θεραπεία.Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά / Municipal Theatre of Piraeus «ντύθηκε» στα ροζ, ενώ πραγματοποιήθηκε εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με κεντρικό σύνθημα #wear_it_pink.»

Tο Δημοτικό Θέατρο θα παραμείνει ροζ για μία εβδομάδα με σκοπό να ενισχύσει τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης.