Στον Πειραιά εθεάθη νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι κι αν πρόσφατα αφιέρωνε ρομαντικές μαντινάδες μέσω της «Espresso» στην Κατερίνα Καινούργιου; Τα τελευταία βράδια ο Κωνσταντίνος Δρούλιας κυκλοφορεί με την Κλέλια Πανταζή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής γνώρισε τον γοητευτικό λυράρη και τραγουδιστή του ντουέτου Droulias Brothers στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, στα γυρίσματα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας, ρε παιδιά».

Εκείνος βρέθηκε στο στούντιο της ψυχαγωγικής παραγωγής του Alphaμαζί με τον αδελφό του Ηλία Δρούλια για να παίξουν μουσική και να διασκεδάσουν τα πλήθη. Οσο για την Κλέλια; Ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα των ιθυνόντων της εκπομπής, αφού κάθε φορά που πηγαίνει περνά όμορφα. Οπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις, οι καλεσμένοι συνομιλούν μεταξύ τους και ορισμένοι απ' αυτούς ταιριάζουν, ενώ άλλοι όχι. Σίγουρα, πάντως, η μουσική, το ποτό και η κουβέντα στην εκπομπή γλεντιού του Αlpha βοήθησαν στη γνωριμία.

Η ολυμπιονίκης της ρυθμικής και ο καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής βρήκαν κοινά ενδιαφέρονται και το έριξαν στο κουβεντολόι. Το θέμα θα τελείωνε εδώ και θα καταγραφόταν ως μια απλή γνωριμία, αν η Κλέλια και ο Κωνσταντίνος δεν εμφανίζονταν μαζί και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σε εστιατόριο...

Οπως μάθαμε, οι δύο νέοι πέρασαν την είσοδο γνωστού εστιατορίου στα βόρεια προάστια, όπου δείπνησαν μαζί.

Θέλετε και το καλύτερο;

Το επόμενο βράδυ η Κλέλια εθεάθη σε γιορτή του Δήμου Πειραιά, στη θρυλική Τρούμπα, όπου τραγούδησαν, μεταξύ άλλων καλλιτεχνών, και οι Droulias Brothers. Σαφέστατα η γνωριμία του λυράρη και της αθλήτριας του ανσάμπλ είναι πολύ φρέσκια ακόμη και ουδείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί. Οι συχνές συναντήσεις τους, ωστόσο, φανερώνουν ενδιαφέρον. Ιδωμεν...

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επισης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Χιλιάδες κόσμου στο Street Party στην Τρούμπα!