Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Πειραιά Σίσσυ Αλιγιζάκη έκανε το θαύμα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Σίσσυ Αλιγιζάκη πέραν του ότι είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας Πειραιά, είναι μητέρα δύο παιδιών, καθηγήτρια (Φιλόλογος), νομικός (δικηγόρος) και κάτοχος διδακτορικής διατριβής.

Μεγάλη ήταν η συζήτηση μέχρι πριν λίγες ώρες σχετικά με το κατά πόσο θα ήταν έτοιμα να ανοίξουν τα σχολεία, ανταποκρινόμενα στα αυστηρά μέτρα που τέθηκαν από την πολιτεία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Και όμως στον Πειραιά, η αεικίνητη Αντιδήμαρχος Παιδείας Σίσσυ Αλιγιζάκη πρόλαβε όχι μόνο να επισκεφτεί όλα τα σχολεία της πόλης σε αυτά τα στενά χρονικά περιθώρια και με δεδομένη τη δυσχέρεια του δημόσιου τομέα, αλλά να έχει συντονίσει την έγκαιρη παραλαβή και διανομή όλων των ΜΑΠ (μέτρων ατομικής προστασίας), πριν από το πρώτο κουδούνι!

Έτσι, τη Δευτέρα του Σταυρού που μας πέρασε, μαθήτριες και μαθητές βρήκαν στα σχολεία τους μάσκες, αντισηπτικά κλπ κλπ, για αυτό και δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό ζήτημα στο μεγάλο λιμάνι.

Άλλωστε, μόνο τυχαία δε θεωρήθηκε εξαρχής η επιλογή του Γιάννη Μώραλη για τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας... ενώ αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα ότι ο Δήμαρχος Πειραιά δικαιώνεται και για αυτή του την επιλογή!