ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ στον ΠΕΙΡΑΙΑ – Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους


– Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει τις «Ημέρες Θάλασσας»

– Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Την ιστορία, τον πολιτισμό, την ομορφιά της πόλης αλλά και τον αθλητισμό τιμά ο Δήμος Πειραιά για έκτη συνεχόμενη χρονιά με τις «Ημέρες Θάλασσας 2020» που θα διεξαχθούν από τις 17 έως και 20 Σεπτεμβρίου.

Τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού, ο Πειραιάς συνεχίζει ακάθεκτα αυτό τον θεσμό, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος σε μία σειρά από δραστηριότητες που θα δώσουν ακόμη περισσότερη ζωντάνια στην Πόλη.

Πάμε Πειραιά για «Ημέρες Θάλασσας 2020»: Ο θεσμός επιστρέφει με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος καθώς παρά την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, οι «Ημέρες Θάλασσας 2020» θα πάρουν και πάλι σάρκα και οστά.

Ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε όλους τους φορείς του Δήμου Πειραιά που εκδήλωσαν για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον τους για αυτόν τον θεσμό και συνεργάστηκαν άψογα με την δημοτική αρχή.

«Οι Ημέρες Θάλασσας 2020 είναι ένας θερμός εξωστρέφειας. Καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει, να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις τηρώντας όλα τα μέτρα και να κάνει προκρατήσεις όπου χρειάζεται» ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που παρά την ανησυχία, θα έρθουν και θα υποστηρίξουν τον θεσμό αυτές τις ημέρες. Αλλάζουμε στρατηγική, αλλά συνεχίσουμε την εκδήλωση», κατέληξε ο κ. Μώραλης ενώ τόνισε πως θα συμμετάσχει και ο ίδιος στις αθλητικές δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα στον Πειραιά.

Οι εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του θεσμού θα είναι πολλές και θα έχουν επίκεντρο το μεγάλο λιμάνι, τη ναυτιλία, τις τέχνες, τον αθλητισμό αλλά και την ψυχαγωγία.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τις «Ημέρες Θάλασσας 2020», ΕΔΩ