Εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (Φωτό + Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γέμισε από παιδικά χαμογελαστά πρόσωπα το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα, το περασμένο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 λίγο μετά τις 11.00 το πρωί.

Η DPG Digital Media και το Mothersblog.gr μαζί με τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης επισκέφτηκαν τα παιδιά του Ιδρύματος με μοναδικό σκοπό να τους χαρίσουν υπέροχες εκπλήξεις και δώρα.

Η Δέσποινα Καμπούρη, διευθύντρια του Μothersblog.gr, μαζί με τον pastry chef των ζαχαροπλαστείων, κ. Νίκο Νερολαδάκη και τα παιδιά έφτιαξαν πολλές γλυκές λιχουδιές κάτω από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Με αρκετή φαντασία και δημιουργικότητα έφτιαξαν από ζύμη τη δική τους τεράστια ευχή,  « Χατζηκυριάκειο,Χρόνια Πολλά»! 


Στη συνέχεια, το κάθε παιδί έκανε τη δική του ευχή. Οι δυο καλύτερες και πιο ευφάνταστες στόλισαν τις βασιλόπιτες που προσέφερε το ζαχαροπλαστείο.


Αξίζει να σημειωθεί  πως το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα πραγματοποίησε το καθιερωμένο του Χριστουγεννιάτικο bazaar που καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν γεμάτο κόσμο.

Παρών στις χαρούμενες στιγμές των παιδιών ήταν φυσικά ο Πρόεδρος του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, κ. Μιχαήλ Στρουπούλης, που ευχαρίστησε τον όμιλο DPG, το Mothersblog.gr και τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης για την κίνηση αγάπης.

Τα χαμόγελα που άφησε πίσω της αυτή η πρωτοβουλία έχει ανεκτίμητη αξία και είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους!

{YouTube}hYdnVI_1ywY{/YouTube}

{YouTube}azlGp6hA4hY{/YouTube}

{YouTube}JqIFAOV1S6k{/YouTube}

{YouTube}iEu0Xu0CcBU{/YouTube}

Δείτε φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος: