ΣΙΣΣΥ ΑΛΙΓΙΖΑΚΗ: Τα νέα καθήκοντα στη ΝΔ και το δώρο στον Μητσοτάκη που έκλεψε την παράσταση! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Κλέβει την παράσταση για ακόμη μια φορά η γοητευτική Αντιδήμαρχος του Πειραιά με το πλούσιο βιογραφικό

- Η Σίσσυ Αλιγιζάκη αναλαμβάνει σημαντικά καθήκοντα στη ΝΔ

- Το στιγμιότυπο από την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά και το δώρο που έκλεψε την παράσταση

Πρόκειται για ένα από τα πιο ικανά και έμπειρα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πανελλαδικά, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Ο λόγος για τη Σίσσυ Αλιγιζάκη, με ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό τόσο σε επίπεδο σπουδών όσο και σε επίπεδο επεγγελματικής και πολιτικής σταδιοδρομίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΔ

Η ικανή και γοητευτική Αντιδήμαρχος Πειραιά, πριν λίγες μέρες ανέλαβε τη σημαντική κομματική θέση της Συντονίστριας του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ (πρόκειται για τη θέση Αν. Γραμματέως), με σχετική απόφαση του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα νέα σημαντικά καθήκοντα που αναλαμβάνει η Σίσσυ Αλιγιζάκη αποτελούν τόσο μια προσωπική επιβράβευση όσο και μια ποιοτική αναβάθμιση του Πειραιά στο κόμμα της Κεντροδεξιάς, καθώς μετά τον Καθηγητή Ιατρικής Στάθη Ευσταθόπουλο που ανέλαβε χρέη Τομεάρχη Ανώτατης Εκπαίδευσης της ΝΔ, το μεγάλο λιμάνι αποκτά ακόμα μια ισχυρή εκπροσώπηση στο κυβερνών κόμμα.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η ευρηματική Αντιδήμαρχος Πειραιά με καταγωγή από την Κρήτη, κατάφερε να κλέψει την παράσταση στην επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά, όταν κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού έμπροσθεν του Δημαρχείου Πειραιά, του δώρισε μια συσκευασία με κατακόκκινες μάσκες του Ολυμπιακού!

Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ενδεικτική, αντικατοπτρίζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το έξυπνο δώρο που έλαβε... μιας και ο ίδιος είναι δηλωμένος φίλαθλος του Ολυμπιακού!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο (στο 0:30)