Ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με τους μαθητές για το περιβάλλον και την ανακύκλωση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, τo 44o Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Β. Στάη 11), μετά από επιστολή των μαθητών, με την οποία του ζητούσαν να επισκεφθεί το σχολείο τους και να μιλήσουν για την ανακύκλωση. 

Ο  κ. Μιχαλολιάκος άμεσα  ικανοποίησε την επιθυμία των μικρών μαθητών  και σήμερα βρέθηκε κοντά τους και συζήτησαν για το περιβάλλον, για την ποιότητα ζωής και τις δράσεις για την ανακύκλωση  που πραγματοποιούνται στο Δήμο Πειραιά.

 

Ο κ. Μιχαλολιάκος μετά το πέρας της επίσκεψης, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

 

«Ήρθα στα παιδιά σήμερα και  συνομίλησα μαζί τους για την ανακύκλωση και το περιβάλλον. Άκουσα με προσοχή τις σκέψεις τους και με ικανοποίηση σας λέω ότι και περιβαλλοντική παιδεία έχουν και διάθεση να συμμετάσχουν ενεργά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που έχει μπει το σχολείο τους.

Έχω πει και επαναλαμβάνω ότι είμαστε Δημοτική Αρχή για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές. Κάθε μέρα δίνουμε μάχη να αλλάξουμε τον Πειραιά. Να γίνει μια πόλη αντάξια της Ιστορίας της. Μια πόλη που να είναι γι αυτήν υπερήφανα όλα τα παιδιά του Πειραιά. Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι άποψη ζωής και πράξη πολιτισμού.

Η νέα γενιά, τα παιδιά του Πειραιά,  έχουν αποδείξει με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους ότι θέλουν μια πόλη που να σέβεται το περιβάλλον και να δημιουργεί μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Όλοι οφείλουμε αυτό το μήνυμα να το σεβαστούμε υλοποιώντας πολιτικές που ενισχύουν την ανακύκλωση και προστατεύουν το πράσινο.»

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο κ. Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε και το 33ο Δημοτικό Σχολείο, ικανοποιώντας αίτημα των μαθητών να συνομιλήσουν μαζί του για το περιβάλλον και την ανακύκλωση.