ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καθαρισμός στη Ζέα

Το παραλιακό μέτωπο της Ζέας μπήκε στο… «στόχαστρο» των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, που αφαίρεσαν τα γκράφιτι από όλο το τοιχίο, έπλυναν το πεζοδρόμιο με υδροφόρες και σάρωθρα και τοποθέτησαν νέα καλαθάκια απορριμμάτων, προκειμένου να βελτιωθεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, που είναι πόλος έλξης για τους κατοίκους όλης της Αττικής.


«Το παραλιακό μέτωπο της Ζέας, είναι μια από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης και οφείλουμε όλοι μας, πολίτες και Δημοτική Αρχή, να το διατηρούμε καθαρό και περιποιημένο» δήλωσε ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.
«Άλλωστε για εμάς αποτελεί και ένα σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος, το οποίο μαζί με όλο το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, είναι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί στον Πειραιά.
Δίνουμε λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα στο κέντρο, καθώς αποτελεί τη «βιτρίνα» του Πειραιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βρισκόμαστε και στις γειτονιές, προχωρώντας σε παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας.
Τα τελευταία χρόνια γίνονται σημαντικά βήματα στον τομέα της καθαριότητας. Πιστεύω ότι η πόλη είναι καθαρότερη από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά για να συνεχίσει να είναι πρέπει πρώτα εμείς, αλλά και όλοι οι πολίτες να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο».
Αντίστοιχα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Παν. Ρέππας, ανέφερε ότι συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που υλοποιεί ο Δήμος σε διάφορα σημεία της πόλης και σημείωσε πως παρόμοιες εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Πειραιά που χρήζουν παρέμβασης.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος