Το Δημοτικό Θέατρο φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών φωταγωγήθηκε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 

- Δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης για αυτή τη σημαντική ημέρα 

Στα χρώματα των στολών εργασίας των νοσηλευτών φωταγωγήθηκε το Δημοτικό Θέατρο για να τιμήσει τον αγώνα των νοσηλευτών, ιδιαίτερα στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών έστειλε μήνυμα στήριξης προς το νοσηλευτικό προσωπικό δηλώνοντας τα εξής:

«Η 12η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών. Μέσα στην πρωτόγνωρη αυτή πανδημία εναντίον του κορωνοϊού ο ρόλος τους είναι πολύ μεγάλος. Νοσηλευτές και νοσηλεύτριες αποδεικνύουν πόσο πολύ στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας. Ο Δήμος Πειραιά για την αναγνώριση αυτής της προσφοράς θα φωταγωγήσει συμβολικά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και αυτό γιατί η ηθική αυτή επιβράβευση αφορά αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παρά έναν εύλογο φόβο για την υγεία αυτών και των οικογενειών τους στηρίζοντας τους φίλους μας, τους συγγενείς μας, τους συνανθρώπους μας. Ελπίζω, εύχομαι αλλά είμαι και σίγουρος ότι ο ρόλος των νοσηλευτών και νοσηλευτριών θα είναι αναβαθμισμένος στην επόμενη μέρα και μετά την πανδημία. Τους ευχαριστούμε πολύ για ό,τι κάνουν! »

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΩ