ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς


– Η υποβολή αιτήσεων για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πειραιά για το σχολικό έτος 2020 – 21 έχει ξεκινήσει 

– Δείτε πού και μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας

Ξεκίνησε χθες, Κυριακή 10 Μαϊού 2020, η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το σχολικό έτος 2020-2021.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά. Μετά την ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει άμεσα να αποσταλούν µε ημερομηνία ταχυδρομείου έως 03/06/2020, όλα τα δικαιολογητικά στην εξής διεύθυνση: Δήμος Πειραιά, (Ι. ∆ραγάτση 12, τ.κ. 18535), στο Τμήμα των Βρεφονηπιακών Σταθμών είτε µε απλή αποστολή είτε µε

Υποβολή αιτήσεων στο site του Δήμου Πειραιά, στον εξής σύνδεσμο:

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Υπενθυμίζεται, ότι τα νήπια που γεννήθηκαν το έτος 2016, εγγράφονται στα νηπιαγωγεία του Υπουργείου Παιδείας.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Με την ευχή να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της καθημερινότητάς μας, οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί ετοιμάζονται να υποδεχθούν τα μικρά παιδιά της πόλης μας. Στόχος μας είναι και πάλι τα παιδιά του Πειραιά να απασχοληθούν δημιουργικά από το έμπειρο παιδαγωγικό μας προσωπικό, μέσα από σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα και παιχνίδια, τα οποία έχουν στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των παιδιών, τη δημιουργικότητα και την ευχάριστη ενασχόλησή τους στο καθημερινό τους πρόγραμμα σε ένα υγιές και γεμάτο φροντίδα περιβάλλον».

Οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως και την Κυριακή, 31 Μαΐου 2020.