ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ: Τουμπέκης & Ευσταθόπουλος δίπλα σε εργαζόμενους και ασθενείς Μεγάλο Σάββατο & Κυριακή του Πάσχα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πάσχα στο Νοσοκομείο και για τη Διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» 

- Ευχές της Διοίκησης σε εργαζόμενους το βράδυ της Ανάστασης (Μεγάλο Σάββατο) αλλά και την Κυριακή του Πάσχα

Ο Διοικητής Χαράλαμπος Τουμπέκης και ο Αν. Διοικητής Σαράντος Ευσταθόπουλος βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό εργαζομένων και ασθενών, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, σύμφωνα με τος πληροφορίες του Piraeus Press.

Για αυτό και δεν προξενεί εντύπωση το γεγονός της διπλής επίσκεψης της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μεταξά, τόσο κατά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου όσο και το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.

«Όταν στην ομιλία μου κατά την κοπή της βασιλόπιτας είχα πει ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό των εργαζομένων ανά πάσα ώρα και στιγμή, το εννοούσα στο ακέραιο», φέρεται να είπε ο Διοικητής κ. Τουμπέκης σε ερώτηση εργαζομένου του Νοσοκομείου ο οποίος του έκανε σχετική ερώτηση εμφανώς ξαφνιασμένος που τον αντίκρυσε ανήμερα του Πάσχα!

Διοικητής και Αν. Διοικητής πέρασαν από όλους τους ορόφους του Νοσοκομείου και μοίρασαν ευχές και παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια στο προσωπικό που είχε βάρδια αυτές τις Άγιες Ημέρες, ενώ μετέφεραν και τις ευχές του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστου Ροϊλού.

Το βράδυ της Ανάστασης ο κ. Ευσταθόπουλος έδωσε τις πρώτες ευχές μετά την Ανάσταση του Κυρίου, συνοδευόμενος από την Συντονίστρια Ιατρό και τον Νοσηλευτή Γενικής Εφημερίας, καθώς το Μεγάλο Σάββατο το Νοσοκομείο εφημέρευε.

Την επομένη το πρωί, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, οι κ.κ. Τουμπέκης και Ευσταθόπουλος, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, περπάτησαν από το -3 έως τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου, προκειμένου να ευχηθούν σε όλους τους εργαζομένους που είχαν βάρδια την Κυριακή του Πάσχα το πρωί.

Ο κ. Ευσταθόπουλος ανέφερε ότι τόσο για τον Διοικητή όσο και για τον ίδιο, η παρουσία τους εκεί ιδίως τις γιορτινές ημέρες θεωρούνταν αυτονόητη για τους ίδιους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, ενόψει Πάσχα, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεταξά έδωσε δυο τιμητικά ρεπό στο σύνολο του προσωπικού - τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν μετά το πέρας της κατάστασης έκτακτης ανάγκης - όχι απλά εθιμοτυπικά, αλλά ως έμπρακτη αναγνώριση στην ταχεία προσαρμογή του Νοσοκομείου στα νέα δεδομένα (λήψη έκτακτων αυστηρών μέτρων σε χρόνο ρεκόρ), που είχε ως αποτέλεσμα τη μη καταγραφή ούτε ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού μέχρι σήμερα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά.

Ο Αν. Διοικητής μάλιστα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και σχετική αναμνηστική φωτογραφία, αναφερόμενος στο πιο ιδιαίτερο Πάσχα της ζωής μας!

Χριστός Ανέστη‼️Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε τέτοια μέρα από το δεύτερο σπίτι μας.Δίπλα στους καλούς μας συνεργάτες...

Gepostet von Sarados Efstathopoulos am Sonntag, 19. April 2020