ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Γιάννης Μώραλης παρέδωσε ασπίδες προσώπου σε Τζάνειο & Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο εργαστήριο Blue Lab του δήμου Πειραιά κατασκευάζονται από το Δήμο Πειραιά ειδικές ασπίδες προστασίας για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον ειδικό του Σύμβουλο Ηλία Σαλπέα, παρέδωσαν σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου 2020, προστατευτικές ασπίδες προσώπου στα δυο Νοσοκομεία που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Πειραιά, το Τζάνειο και το Μεταξά.

Στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά τον Δήμαρχο Πειραιά υποδέχτηκε ο Διοικητής Χαράλαμπος Τουμπέκης, ο οποίος και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Μώραλη, εκ μέρους της Διοίκησης και του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο τον κ. Μώραλη υποδέχτηκε ο Διευθυντής Χειρουργός και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Νίκος Βλαχάκος, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Κώστα Συνοδινό.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ BLUE LAB

Το κέντρο καινοτομίας του Δήμου Πειραιά δημιουργήθηκε για την προώθηση της γαλάζιας οικονομίας και εγκαινιάστηκε το Σεπτέμβριο με γνωμοδότηση της περιφέρειας, ενώ τέθηκε στις υπηρεσίες του δήμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σκοπός του είναι η ενίσχυση των νοσοκομείων της χώρας και ιδιαίτερα αυτών της περιφέρειας του Πειραιά.