Η ΔΕΗ άφησε χωρίς ρεύμα το Νοσοκομείο Μεταξά πάνω από μισή ώρα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα ακόμα φιάσκο με τη ΔΕΗ στον Πειραιά, με «θύμα» αυτή τη φορά το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».

Μόλις πριν λίγα λεπτά επανήλθε κανονικά η ηλεκτροδότηση του Νοσοκομείου, ύστερα από τουλάχιστον μισάωρη ξαφνική διακοπή ρεύματος.

Το μπλακ άουτ στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» ευτυχώς δεν επέφερε δυσάρεστε εκπλήξεις, παρά μόνο τον ολιγόλεπτο εγκλεισμό εργαζομένων σε ασανσέρ.

Δεδομένης όμως της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει κηρυχθεί η χώρα λόγω Κορωνοϊού, δε νοείται η ΔΕΗ να συνεχίζει να λειτουργεί με ρυθμούς κακώς εννοούμενου δημοσίου!

Άμεσα να πραγματοποιηθεί έλεγχος σε όλα τα δίκτυα της ΔΕΗ πλησίον νοσοκομείων, καθώς αν κάτι τέτοιο συμβεί την περίοδο αιχμής των κρουσμάτων κορωνοϊού, αντιλαμβανόμαστε όλοι το τι θα επακολουθήσει!

Για την ιστορία, λόγω και την αυξημένης ετοιμότητας που υπάρχει στο Νοσοκομείο «Μεταξά», λειτούργησε κανονικά η γεννήτρια, ενώ οι απεγκλωβισμοί των εργαζομένων έγιναν από τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλα τα τμήματα και της κλινικές, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι δεν προέκυψε κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα.