Προφυλακίστηκε η φαρμακοποιός στον Πειραιά που πωλούσε ληγμένα ναρκωτικά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους ενώπιον της 26ης τακτικής ανακρίτριας η 39χρονη φαρμακοποιός από τον Πειραιά, ένας 60χρονος Έλληνας και ένας 30χρονος Αλγερινός με την κατηγορία πως διοχέτευαν στην αγορά επικίνδυνα ναρκωτικά φάρμακα, πολλά από τα οποία είχαν λήξει πάνω από 10 χρόνια. 

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μέσω του αλλοδαπού κατηγορούμενου, ο οποίος όταν συνελήφθη είπε ότι τα ναρκωτικά τα πουλούσε ο συνταξιούχος στο Βύρωνα. Ο συνταξιούχος όταν τον προσέγγισε η αστυνομία κατονόμασε ως κύρια υπεύθυνη τη φαρμακοποιό. Έπειτα ο ίδιος συμμετείχε ως δόλωμα σε επιχείρηση της αστυνομίας έτσι ώστε να συλληφθεί η ύποπτη. Στην απολογία του ο 60χρονος συνταξιούχος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι τοξικομανής, προσκομίζοντας σχετικά έγγραφα, ενώ κατονόμασε και έναν γιατρό που ήταν εκείνος, όπως είπε, που τον έφερε σε επαφή με τη φαρμακοποιό.

Και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η φαρμακοποιός συμπληρωματικά κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία.