ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ – ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ: Δείτε σε ζωντανή μετάδοση το ύστατο χαίρε στον μεγάλο Ιεράρχη του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Κορυφώνεται το τριήμερο πένθος στη Μητρόπολη Πειραιά για τον Μακαριστό Μητροπολίτη π. Πειραιώς κυρό Καλλίνικο

- Ζωντανή μετάδοση της εξοδίου ακολουθίας προεξάρχοντος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου

Ο Πειραιάς αποχαιρετά το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου 2020 στις 11:00 π.μ. τον Πνευματικό του φάρο, τον πνευματικό του πατέρα και καθοδηγητή, τον άνθρωπο που αναγέννησε πνευματικά το μεγάλο λιμάνι, στα 28 συναπτά έτη που διακόνησε θεοφιλώς το ποίμνιό του.

Στις 3 ημέρες που προηγήθηκαν και το σεπτό του σκήνωμα τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά, χιλιάδες πνευματικά του παιδιά - Πειραιώτες και μη - προσήλθαν για να ασπαστούν τον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ζωής τους.

Η πλούσια επίγεια προσφορά του ολοκληρώθηκε και πλέον είμαστε όλοι βέβαιοι ότι θα πρεσβεύει υπέρ όλων ημών από τα δεξιά του Πατρός μας, ενώ ως παρηγοριά θα ακούμε τα αποσπάσματα των ραδιοφωνικών εκπομπών του στην Πειραϊκή Εκκλησία και θα διαβάζουμε τα αμέτρητα βιβλία που αδιάκοπα συνέγραφε, με μόνο σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τον Χριστό ακόμα και στον τελευταίο άνθρωπο επί της γης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΡΩΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΡΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Μακαριστός Καλλίνικος επέστρεψε στο «σπίτι» του (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)