Ο Lyra FM στηρίζει το Νοσοκομείο Μεταξά – Καμπάνια για εθελοντική αιμοδοσία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η «φωνή της Κρήτης» στα Fm καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»

- Σημαντικές ελλείψεις σε αίμα σε ολόκληρη τη χώρα

- Μεγάλη ραδιοφωνική καμπάνια από το Lyra Fm 91,4

Ο ραδιοφωνικός σταθμός των Κρητικών Lyra Fm ανταποκρίθηκε άμεσα στο ανοιχτό κάλεσμα της Διοίκησης του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά», σχετικά με τη σημαντική έλλειψη σε αίμα.

Μετά τη δημόσια έκκληση του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Μεταξά», υπήρξε άμεση επικοινωνία του Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού κ. Παναγιώτη Ρήγα με τον Αν. Διοικητή Σαράντο Ευσταθόπουλο και σε λιγότερο από 3 μέρες, μια νέα ραδιοφωνική καμπάνια ευαισθητοποίησης και πρόσκλησης σε εθελοντική αιμοδοσία μεταδίδεται πλέον από το ραδιοφωνικό σταθμό των Κρητών Λύρα FM 91,4.

Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία, στα πλαίσια της αντιμετώπισης του γενικού φαινομένου έλλειψης αίματος που πλήττει τα νοσοκομεία της χώρας.

Ο Αν. Διοικητής του Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» Σαράντος Ευσταθόπουλος δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι διότι οι προσπάθειές μας για τόνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας βρίσκουν άμεση ανταπόκριση και αγκαλιάστηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα από φορείς, συλλόγους, εθελοντές, Εκκλησία και ΜΜΕ.

Τα αποτελέσματα είναι κιόλας ορατά.

Είμαι πεπεισμένος ότι με το πέρασμα του χρόνου οι δράσεις αυτές θα εντατικοποιηθούν και συστηματικοποιηθούν.

Είμαστε ακόμα στην αρχή!

Απόλυτη προτεραιότητα αποτελούν για εμάς οι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποί μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Lyra Fm και τον Παναγιώτη Ρήγα για την πρωτοβουλία, και φυσικά όλους τους Κρητικούς για την ευαισθησία και την αγάπη τους στο Νοσοκομείο Μεταξά.»

Ο Διευθυντής του Lyra Fm 91,4 Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε:

«Όταν ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα σχετικά με την διαθεσιμότητα σε αίμα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Μεταξά, δε χρειάστηκε να κάνουμε δεύτερη σκέψη!

Ο σταθμός μας και οι ακροατές του είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα και θεωρούμε χρέος μας να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στη διάδοση του μηνύματος για την εθελοντική αιμοδοσία.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Κρητικούς του Πειραιά και των Αθηνών να συνδράμουν στην προσπάθεια της νέας Διοίκησης και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά».

Και θέλω να συγχαρώ δημοσίως τη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου, τον Διοικητή κ. Χαράλαμπο Τουμπέκη και τον Αν. Διοικητή κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο για την ιδιαίτερη ευαισθησία που τους διακρίνει, αλλά και για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία λειτουργούν.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΛΥΡΑ FM 91,4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΜΕΤΑΞΑ»

Gepostet von Lyra FM am Dienstag, 11. Februar 2020

Διαβάστε επίσης:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ: Έκκληση για αίμα – Σημαντικές ελλείψεις