ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ: «Ο Δήμος Πειραιά έχει αγκαλιάσει με αγάπη τα παιδιά στον Καλό Ποιμένα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Αλεξάνδρα Τουμαζάτου εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος «Καλός Ποιμήν»

- Στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην στήριξη του Δήμου Πειραιά στα παιδιά του Καλού Ποιμένα

- Δείτε ποιοι άλλοι παρευρέθηκαν από το Δήμο Πειραιά

H Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας και αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» Γερασιμούλα – Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, εκπροσώπησε τη Δευτέρα στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τον Δήμαρχο Πειραιά και Αντιπρόεδρο του Καλού Ποιμένα Γιάννη Μώραλη.

Η Γερασιμούλα – Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, στον σύντομο χαιρετισμό της,  ευχήθηκε καλή χρονιά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν»,  στη διευθύντρια, στο προσωπικό και στα παιδιά του Καλού Ποιμένα  και ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, για την τιμή -όπως είπε- να συμμετέχει στο Δ.Σ. ως αναπληρώτριά του.

«Ο Δήμος Πειραιά έχει αγκαλιάσει με αγάπη τα παιδιά στον Καλό Ποιμένα. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και χρειάζονται αγάπη και φροντίδα», σημείωσε η κα Τουμαζάτου.

Η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» Αγγελική Κουζούμη, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά και  χρόνια πολλά. Με τη νέα χρονιά να  ανοίξει μία νέα σελίδα για τον Καλό  Ποιμένα, γιατί πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια.  Με τη βοήθεια του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, σαφέστατα πήγαμε πιο μπροστά.  Ελπίζουμε με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να πάμε καλύτερα, να κάνουν περισσότερα πράγματα για τα παιδιά. Είναι ένα κομμάτι που ανήκει στην πόλη του Πειραιά, θα πρέπει λοιπόν να το φροντίσουν, να το μεγαλώσουν και να το κάνουν καλύτερο από ότι είναι τώρα».

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν επίσης: Η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Βίτσας και ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Αλέξανδρος Νανόπουλος.