ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ: Ορκίστηκε ο νέος Αν. Διοικητής Σαράντος Ευσταθόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος

- Ορκίστηκε από τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό

- Έλαβε πληρέστατη ενημέρωση από τον Διοικητή Γιώργο Ζαΐμη

- Δείτε ποιοι άλλοι Διοικητές της 2ης ΥΠΕ ορκίστηκαν

Ορκίστηκε στις 10:00 πμ ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος, δίνοντας όρκο στο Ιερό Ευαγγέλιο, ενώπιον του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστου Ροϊλού.

Ακολούθως υπέγραψε τη σχετική «σύμβαση» που θέσπισε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τις απαιτητικές 3μηνες αξιολογήσεις και τα χρονοδιαγράμματα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας μετέβη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου είχε πολύωρη συνάντηση με τον Διοικητή Γιώργο Ζαΐμη, ο οποίος και τον κατατόπισε πλήρως για τα ανοιχτά θέματα, αλλά και τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης.

Στο επίκεντρο η εγκατάσταση του σύγχρονου ρομποτικού χειρουργικού μηχανήματος Da Vinci, το μοναδικό που υπάρχει σε δημόσιο νοσοκομείο.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις γνωριμίες με το στελεχιακό δυναμικό του Νοσοκομείου, ενώ ο νέος Αν. Διοικητής περιόδευσε στο νοσοκομείο μιλώντας με ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, αλλά και ασθενείς.

Ο κ. Χρήστος Ροϊλός (αριστερά) και ο κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος δήλωσε στο Piraeus Press:

«Δεν είναι ώρα των λόγων αλλά των έργων, για αυτό θα ήθελα να αρκεστώ σε μια δημόσια διαβεβαίωση:

Βρίσκομαι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο για να υπηρετήσω τους ασθενείς αλλά και τους εργαζόμενούς του. 

Και θα το πράξω με σκληρή δουλειά, διάθεση συνεργασίας, αποφασιστικότητα, πίστη, κατανόηση, αλλά πρωτίστως με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο , στις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά μου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Διοικητή κ. Ζαΐμη για τη λεπτομερή ενημέρωση και το έργο που επιτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια.

Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλες και όλους.»

Σήμερα ορκίστηκαν επίσης οι:

Δημήτρης Αντωνίου, Διοικητής στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Αναστάσιος Μύτογλου, Αν. Διοικητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Φωτεινή Βρύνα, Αν. Διοικήτρια στο Λοιμωδών «Αγία Βαρβάρας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά και είναι το μεσαίο παιδί τρίτεκνης οικογένειας.
Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), εργάζεται εδώ και 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Δημόσιας Διοίκησης (Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου) και τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA International Business (University of East London).
Είναι Εκδότης – Διευθυντής του πολυβραβευμένου ενημερωτικού site και ενός εκ των μεγαλύτερων πανελλαδικά, www.PiraeusPress.gr, με έδρα στον Πειραιά, Συνιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειακών Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας.
Εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής του Ομίλου DPG Digital Media για 4 έτη και ως Διευθυντής Διαδικτυακών Μέσων του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για 1 έτος.
Έχει διατελέσει Διαμερισματικός Σύμβουλος Πειραιάς (24 ετών) Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και Αντιδήμαρχος Πειραιά (28 ετών), μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μέλος του ΔΣ του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, αν. μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Υπεύθυνος Προβολής & Επικοινωνίας της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος και Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.