Ο Γιάννης Μώραλης τίμησε τις δυο πειραιώτικες εταιρίες που διακρίθηκαν στα E-Volution Awards 2016

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης τις βραβευμένες εταιρίες Tokinito.gr και Digitad.

Οι δυο εταιρίες που εδρεύουν στον Πειραιά, προσφάτως διακρίθηκαν στα επίσημα βραβεία για το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce), Ε-Volution Awards 2016, τα οποία και διοργανώνει η εταιρία Boussias Communications.

H οικογένεια Νομικού, ιδιοκτήτες του Tokinito.gr, ενός εκ των μεγαλυτέρων και πιο υγιών επιχειρησέων στο χώρο της τεχνολογίας, με 3 φυσικά καταστήματα και το e-shop, εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά από τις κυρίες Νατάσα και Μαρία Νομικού, ενώ η διαφημιστική εταιρία Digitad, που δραστηριοποιείται στο digital marketing με ”ειδικότητα” τα social media (social content marketing, social e-shopping κτλ) από τον κ.Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Παρών ήταν και ο κ. Στέλιος Νομικός, ιδρυτής και Πρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων της οικογένειας Νομικού, ενώ απουσίαζε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ο κ.Κυριάκος Νομικός.

dimarxeio peiraia stelios natasa maria

Η συζήτηση που διήρκησε πάνω από μισή ώρα, έλαβε τόπο στην ιστορική αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και περιστράφηκε γύρω από μια πλειάδα θεμάτων, με επίκεντρο πάντα τον Πειραιά και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, ιδίως των νέων Πειραιωτών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά συνεχάρη τους βραβευθέντες και τόνισε ότι είναι σημαντικό σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, να υπάρχουν νέοι Πειραιώτες που διακρίνονται στο επιχειρείν, παρά τις γνωστές δυσκολίες που έχει επιφέρει η παρατεταμένη οικονομική ύφεση, ενώ επεσήμανε ότι ο Δήμος Πειραιά τις επιχειρήσεις του Πειραιά, στα πλαίσια που η κείμενη νομοθεσία το επιτρέπει.

Από τη μεριά τους, οι κ.κ. Νατάσα Νομικού και Σαράντος Ευσταθόπουλος, αφού ευχαρίστησαν τον κ. Μώραλη που τους υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Πειραιάσημείωσαν ότι είναι σημαντικό ο Δήμαρχος της πόλης να είναι κοντά στους νέους επιχειρηματίες και υποσχέθηκαν ακόμα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις για το 2016!

dimarxeio peiraia sarados natasa maria

Στο τέλος ακολούθησε η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογράφιση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

E-VOLUTION AWARDS 2016: Βραβείο για ToKinito.gr & I-natural.gr με την υπογραφή της Digitad!

Διάκριση και βραβείο για το tokinito.gr στα Lighthouse e-volution Awards 2016

dimarxeio peiraia moralis natasa maria sarados

dimarxeio peiraia moralis natasa maria