Νέα Διοίκηση Πειραιωτών στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ”ΜΕΤΑΞΑ”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπό νέα Διοίκηση και μάλιστα Πειραιωτών, θα λειτουργεί πλέον το αντικαρκινικό νοσοκομείο ''ΜΕΤΑΞΑ''. Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, διοικητής ορίζεται ο Νικόλαος Βλαχάκος και υποδιοικητής ο Χρήστος Καμπούρης.

Ο Νίκος Βλαχάκος, ιατρός Γενικός Χειρουργός, δραστήριος Πειραιώτης και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, αδερφός του ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου, έρχεται με τις καλύτερες περγαμηνές στο τιμόνι ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου Νοσοκομείου, καθώς είναι γνώστης των θεμάτων υγείας τόσο γενικά όσο και σε ότι έχει να κάνει με τα του Πειραιά. 
Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον πειραϊκό λαό, προέρχεται από μεγάλη μανιάτικη οικογένεια, είναι αυτοδημιούργητος και είναι γνωστό τοις πάσι ότι έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο σε ιατρικά ζητήματα τόσο στο Τζάνειο Νοσοκομείο στο οποίο υπηρετεί ως Γενικός Χειρουργός όσο και γενικότερα.


Ο Χρήστος Καμπούρης, επίσης δραστήριος Πειραιώτης, με λαμπρή επαγγελματική και ακαδημαϊκή καριέρα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.Έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά και έχει έντονη κοινωνική δράση σε φορείς και συλλόγους.
Ανήκει στη νέα γενιά Πειραιωτών που σταδιακά παίρνουν τις τύχες του τόπου τους στα χέρια τους και χαίρει άκρας εκτίμησης.


@Εμείς τους ευχόμαστε καλή δύναμη