Αυτές είναι οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φτιαχτούν στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η έλλειψη αθλητικών χώρων και υποδομών στον Πειραιά είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα που κουβαλάει η πόλη εδώ και δεκαετίες.

Οι Πειραιάς έχει ανάγκη από νέες αθλητικές εγκαταστάσεις  και η σημερινή Δημοτική αρχή καλείται να δώσει λύση στο ζήτημα αυτό.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις, πλάνα και σκέψεις για την ανάπτυξη  του συγκεκριμένου τομέα.

Αναλυτικότερα, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έχει έρθει ήδη σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Σγουρό, για πλήρη χρηματοδότηση της βελτίωσης του γηπέδου του ΣΕΦ.

Παράλληλα, ο αθλητικός χώρος του Αγίου Διονυσίου θα ενταχθεί κι αυτός στα πλάνα για περαιτέρω ανάπλαση.

Ένα  νέο γήπεδο θα κατασκευαστεί επίσης στην περιοχή από το Στρατόπεδο Παπαδογεωργή έως το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το Παλατάκι ενδείκνυται για ανάπτυξη χώρου άθλησης κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Δήμος Πειραιά το διεκδικεί από τον ΟΛΠ.

Σημειώνουμε πως τα έργα που αναφέρθηκαν και εξαγγελθήκαν  δια στόματος Δημάρχου Πειραιά θα έχουν ολοκληρωθεί πριν τη λήξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής με σκοπό να έχουν παραδοθεί στους Πειραιώτες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως το επίπεδο προεργασιών που έχουν γίνει για την διαμόρφωση τους είναι αρκετά υψηλό και οι συζητήσεις πολύ σοβαρές.