20 ΧΡΟΝΙΑ ΙΜΙΑ: Ο Πειραιάς τιμά τον ήρωά του Παναγιώτη Βλαχάκο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον Αντιναύαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο, που έπεσε στα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου του 1996, θα τιμήσει και φέτος ο Δήμος Πειραιά.

Η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Πειραιώτη ήρωα θα τελεστεί στον ανδριάντα του, στην πλατεία Κωνσταντίνου Καραμανλή (πρώην πλατεία Τερψιθέας), την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στις 11:30 π.μ., οπότε και συμπληρώνονται ακριβώς 20 χρόνια από τη μοιραία πτήση του πολεμικού ελικοπτέρου στην περιοχή των Ιμίων.

Όλος ο Πειραιάς αναμένεται να δώσει το παρών για να τιμήσει τον ήρωά του, Παναγιώτη Βλαχάκο, η προτομή του οποίου στέκει σε κεντρικό σημείο της πόλης, για να μας θυμίζει τα ιδανικά και τις αξίες με τα οποία μεγαλώσαμε και να μας δείχνει το έμπρακτο παράδειγμα της υπέρτατης αγάπης προς την μητέρα πατρίδα.

Ξεχωριστή φιγούρα, ο αδερφός του Παναγιώτη Βλαχάκου, Νίκος Βλαχάκος, διακεκριμένη προσωπικότητα στον Πειραιά, ιατρός χειρουργός και τ. Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά, ο οποίος σηκώνει εδώ και 20 συναπτά έτη το βάρος της εκπροσώπησης της οικογένειας, μαζί με το βάρος της απώλειας του αγαπημένου του αδερφού... και ενώ ακόμα τα ερωτήματα για τη μοιραία εκείνη πτήση παραμένουν αναπάντητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: Θα τιμήσετε τους ήρωες των Ιμίων;;; (φωτο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πώς έζησε ένας Πειραιώτης την κρίση στα Ίμια... από μέσα!

Το ξέσπασμα του Νίκου Βλαχάκου για την ανόητη δήλωση Σημίτη για Ίμια!